Pantaloni pentru Bărbați de Fitness Bermuda Culturism Antrenament Pantaloni scurți de sex Masculin de Vară Subțire iute uscat pantaloni Scurți de Plajă Liber Casual pantaloni de Trening

42.81lei


Dimensiunea Diagramă

1. Pentru că fiecare persoană este forma corpului este diferit, recomandat înălțime și greutate poate fi folosit doar ca o referință. 2. În cazul în care înălțimea și greutatea sunt între 2 dimensiuni, vă rugăm să alegeți dimensiune mai mare. 3. Dacă nu sunteți sigur ce dimensiune pentru a alege, vă rugăm să ne contactați. 4. Dimensiunea de informații este măsurată de mână, și nu poate fi de 1-2cm de eroare. 5. Din cauza efecte de iluminare, monitor brightness / contrast setări etc, ar putea exista unele mici diferențe în tonul de culoare al imaginilor și elementul real!

Etichete: diy bere rece filtru, deflector opel mocha, deflector capota skoda, rochie de bal lung dimensiunea, diy cog bandană albastră, rochie de printesa strălucire, rochie gravide casa, diy classd amplificator, diy sac de computer mama.


( 4 Rating )

Cantitate