De Groază Halloween Vrajitor Clovn Masca pentru bal Mascat de Halloween Petrecere de Latex Mască Completă de Evacuare Rochie de Petrecere Masca pentru Adult

41.99lei


De Groază Halloween Vrajitor Mască de Clovn din Latex Plin Masca Pentru bal Mascat de Halloween de Evacuare Partid Rochie de Petrecere Masca pentru Adult

Descriere Material: Latex Stil: Horror Vrăjitor Clovn Tema: Halloween, Petrecere Model: Clovn Greutate: 0.23 kg Ambalaj : PE sac Dimensiune Produs : 19*30 cm(probabil) Dimensiunea Ambalajului : 30*20*5 cm Caracteristici 1.La modă, forma unica; efect realist, material ecologic 2.Bandana stil este natural și ecologic latex, care nu va polua mediul înconjurător.Masca este roman si oribil, care poate face să vă deveni centrul de la petrecere. 3.Ușor pentru a vedea prin,ușor de a respira printr-o masca de clovn amuzant cu parul. 4.Mascaradă masca se potriveste pentru majoritatea adulților capete,atât bărbați cât și femei. 5.Potrivit pentru mascarada petreceri, petreceri în costume, Carnaval, Craciun, Paste, Halloween,spectacole de scena, de artizanat, decorațiuni,etc. 6.100% produs nou, de înaltă calitate, dacă nu există nici o problemă de calitate, sau de a primi produsele deteriorate,Promisiunea de a înlocui liber sau de a reveni.

Dimensiune Grafic: Dimensiune Produs : 19*30 cm(probabil) Dimensiunea Ambalajului : 30*20*5 cm Pachetul include: 1*Masca Notă: 1. Dimensiunea de măsurare manual ar putea fi o eroare, aceasta este în intervalul de ±1 cm, dimensiunea reală este supusă obiectului real. 2. Datorită diferite de iluminare și de condițiile de fotografiere, culoarea din imagine pot sa difere de produsul real.Vă rugăm să consultați produsul real.Un pic de miros, aerisiți încăperea înainte de a utiliza.

Etichete: masca horror, anonim hacker masca, dispune masca, masca scari, costumul de clovn, rimel de teroare, foc fals, halloween masca latex, omul mască de clovn, masca latex masc.


( 3 Rating )

Cantitate