7 Tip Carbură de Tungsten Bavuri Nano Acoperire Unghii burghie Metal pentru Manichiura Pedichiura Unghii de Gaurit Slefuit Unghii Burghiu Instrumente

46.28lei


7 Tip Carbură de Tungsten Bavuri Nano Acoperire Unghii burghie Metal pentru Manichiura Pedichiura Unghii de Gaurit Slefuit Unghii Burghiu Instrumente

Caietul de sarcini

Tip De Element: Manichiură Electrice De Gaurit Si Accesorii

Material: Carbura De Tungsten Din Oțel

Culoare:Curcubeu Alb

Greutate:Rainbow 38.2 g , Alb 31.2 g

Produs Dimensiune: 3.2*3.2*6cm/1.3**1.3*2.4 în

Dimensiune: 3/32" (Potrivit pentru cele mai multe dimensiuni standard de unghii mașină de găurit)

Produsul Include

6*Unghii Burghie

1*Perie

1*Cutie

Caracteristici:

1. UNC:

Forma UNC (Sub Nail Cleaner) bit este subliniat și mici .Această formă deosebită ajută biți pentru a obține în spații înguste.

UNC bit este utilizat frecvent nu numai sub unghii curățare, dar, de asemenea, pentru pereții laterali.Unii tehnicieni de unghii, de asemenea, folosi acest lucru pentru a face designer de găuri în cuie.

2. Butoi De Biți:

Butoi biți (Plană sau Netedă Sus) sunt foarte bune pentru a face suprafață de lucru pe unghii.Puteți folosi, de asemenea, butoi biți pentru rambleu de tăiere, scurta si forma unghiilor și de a face o linie de zâmbet.Cu top neted, utilizatorii experimentați pentru super-rapid îndepărtarea unghiilor artificiale sau de umplutură.

3. Con Biți:

Conul are o lungă perioadă, slim și exploatat forma.Puteți folosi acest lucru în formă de con pentru mai multe scopuri, cum ar fi pregătirea zona cuticula și de pereții laterali și de curățare sub unghie.De asemenea, puteți utiliza con pic pe partea de sus a unghiilor, este o mare forma pentru unghiile suprafața de lucru.

4. Atașament perie Pic:

Utilizare să se spele departe resturi și praf sub unghii după apăsarea în sus sau în depozit.

5. Unghii burghiu Set include 6 diferite instrumente și 1 perie astfel încât să puteți curăța, ascuți, pisa, neaten, sculpta, netezi, poloneză și remodela unghii cu gel, și de a stimula cresterea unghiilor.

6. Indiferent de ceea ce vrei - manichiura, pedichiura, tunderea cuticula, și chiar sculptură sub unghii - nu este un instrument pentru tine.Setul poate fi utilizat chiar cu gel și unghii acrilice pentru a le netezi.

Note:

1. Păstrați departe de copii

2. Dezinfectarea unghiilor burghie după utilizare

3. Vă rugăm să permiteți - + / - 0,05 mm eroare din cauza la îndemână măsurători

Etichete: filament de tungsten, nano burghiu 12, folie de unghii de foraj, burghiu carbid, arta unghiilor, burr diamant, h nano acoperire ceramica, mașină de unghii lustruire, burghiu pentru metal din oțel, de tuns iarba.


( 1 Rating )

Cantitate