SDNCN1212H07 12*12mm Metal Strung Instrumente de Tăiere Strung CNC Instrumente de Cotitură Cotitură Externe Suport Instrument de Tip S SDNCN

14.23lei


Uneori, de cotitură instrumente au nici un inventar, va vom contacta pe prima dată, vă rugăm să verificați pentru mesaj, va multumesc!!!!!

Notă: Acest instrument în procesul de vânzare nu include inserții de carbură, poza este de a arăta 1. Perfect de prelucrare efect. 2. Perfect finisaj de suprafață. 3. De înaltă rezistență la tracțiune și anti-abraziune de sosire. 4. Caietul de sarcini și corectitudinea sunt pe deplin în conformitate cu standardul ISO. 5. se aplică în Cotitură și se Confruntă de lucru. 6. Mai multe alte cutite de Strung sunt produse în fabrica noastră, cum ar fi Plictisitoare instrument de titular, Canelare suport scule,scule de filetat holder. 1. Perfect de prelucrare efect.

2. Perfect finisaj de suprafață.

3. De înaltă rezistență la tracțiune și anti-abraziune de sosire.

4. Caietul de sarcini și corectitudinea sunt pe deplin în conformitate cu standardul ISO.

5. se aplică în Cotitură și se Confruntă de lucru.

6. Mai multe alte cutite de Strung sunt produse în fabrica noastră, cum ar fi Plictisitoare instrument de titular, Canelare suport scule,scule de filetat holder

Etichete: ego-ul cutite de strung, sdjcr1212h07, dcmt070204, cnc router, sdncn1010h07, cutite de strung plăci, dcmt0702, cnc machin, metal, cutite de strung, cutite de strung mvvnn.


( 1 Rating )

Cantitate