Badlands Bob (Plastic) Kingmagic Truc Magic Recuzita Magia

31.49lei


Pentru mixtă este disponibil, vă rugăm să ne contactați.

Trademanager: CN1510648983

Rezultate de performanță:

Acest produs este o specialitate zaruri truc.Un zar este așezată într-o cutie mică, și puteți vedea în cutie din acril transparent parte, prin urmare, puteți vizualiza numărul care este cu fața în afară.Cutia este conceput tocmai pentru a fi ușor mai mare decât dimensiunea de zaruri, și așa, zaruri de fapt, niciodată nu ar trebui să-și schimbe poziția.Cu toate acestea, magicianul nu întotdeauna imposibil, iar publicul va fi uimit de magicianul schimbarea zaruri\\'s număr.Atâta timp cât publicul spune un număr, magul va fi capabil de a schimba la numărul exact de pe zaruri.Efectul 1: Pentru a modifica numărul de pe zaruri într-un recipient unde se pare imposibil ca zarul să-și schimbe poziția.Efectul 2: Prezice numărul.Pune caseta de sub o cârpă, cere un spectator pentru a mai arunca zarurile pentru a obține un număr aleator, apoi scoateți cârpă, și dezvăluie numărul în badlands bob cutie - este exact același număr ca spectator a aruncat.Aceasta nu este o exagerare!Ei vor fi șocați!Efectul 3: ultimatum.Aceasta este cea mai simplă, un truc, fără nici bibelouri inutile.Doar ușor și atingeți ușor badlands bob cutie, și zarurile numărul se schimbă instantaneu.

Odată ce ați cumpăra magic recuzita de aici, va voi trimite produsele de predare prin e-mail!!!

Pachet

1 x Badlands Bob (Plastic)

Plata

1.Vom accepta Escrow, Visa, MasterCard, Moneybookers, Western Union, ect.ca metodă de plată numai.Și plata promptă va fi foarte apreciat.

2. Toate plățile trebuie să fie confirmat. (Transport și adrese de facturare trebuie să se potrivească).

Transport

1.De obicei, ne va livra elementul în termen de 2-5 zile de la primirea de plată.

2.Timp de livrare și Poștale:

----Putem livra elementul de Arimail parcelă în mod implicit, acesta este gratuit taxele postale.În condiții normale, va dura aproximativ 10-30 zile lucrătoare prin intermediul Arimail de livrare a coletelor.Pentru unele țări sau zone rurale,este posibil să dureze un pic mai mult din cauza mai putin frecventa de compania aeriană și de inspecție pe custom.

----Putem oferi livrare expres ca EMS/DHL.În condiții normale, va dura aproximativ 3-7 zile lucratoare prin curierat expres.Dacă doriți livrare expres, vă rugăm să ne contactați, vom caculate poștale pentru tine, sau puteți verifica Transport și de Ambalare pentru referință.

3.Vom alege un adecvat livrare conform țara ta, ca să depună eforturi pentru o mai rapidă și de încredere de transport pentru comanda dumneavoastră.

4.Dacă nu ați primit coletul tău după 30 de zile după ce am trimite yout comanda, vă rugăm să ne contactați.Noi vă va ajuta să verificați informațiile de livrare și de a rezolva problema pentru tine.

5.Vă rugăm să observați că cumpărătorul trebuie să fie responsabile (în cazul în care) toate impozitului sau a TVA-ului în orice circumstanțe.

Ruturn/Rufund

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.

NU există EXCEPȚII!Costul de transport maritim este cumpărătorului .

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse,

DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Luxury-boutique.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Feedback-ul

1.Feedback-ul nostru este FOARTE important pentru noi.Ne simțim ca și cum ne-am oferit 5 stele, servicii și ne-ar aprecia un rating de 5 stele pe feedback-ul dumneavoastră.Vom reveni mereu feedback pozitiv pentru tine, ca de bine!Dacă pentru orice motiv simt nu ai avut-o de 5 stele tranzacție, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul astfel încât să putem rezolva situația.Vă mulțumesc!

2.Suntem aici pentru tine!În cazul rar în care un produs este defect, suntem mai mult decât fericit pentru a aranja un schimb sau de restituire.

3.Dacă aveți orice problemă cu privire la produsele noastre sau comanda dumneavoastră, vă rugăm să NU ezitați să ne contactați.Noi vă va oferi un răspuns în termen de 1-2 zile lucrătoare.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a menține 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a da-ne feedback-ul neutru sau negativ, feedback-ul, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

4.Promitem că vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema ta!

FAQ:

1· Q:Cum pot plasa o comanda?

O:

2· Q:Cât de mult costă pentru a navei în țara mea?

O:Pachet la mai puțin de 2 Kg va fi trimis prin China Post Airmail care este transport gratuit la 26 de țări, după cum urmează: Statele Unite ale americii, Marea Britanie, Australia, Brazilia, Canada; Italia; Turcia; Spania; Malaezia; Franța; Rusia; Suedia; Noua Zeelandă; Norvegia; Elveția; Japonia; Thailanda; Irlanda; Israel; Belgia; Polonia; Coreea de Sud; Austria; Germania; Danemarca; Singapore.

Alte țări și pachet de peste 2 Kg, cumpărătorii trebuie să suporte întregul cost de transport.

Etichete: zaruri truc, magie mentală, inel magic de jucării, badlands anvelope, texas badlands, mare magie, huawei badlands, sicriu din lemn, Regele Magic, focus jucărie.


( 0 Rating )

Cantitate