Scaun de Acoperire Rezistent la Apă Spandex Jacquard pentru Sala de Mese Restaurant Banchet Petrecere de Nunta de Hotel rezistenta la Apa 1 BUC

26.69lei


- De înaltă densitate tesatura protejeaza scaunul din neașteptată petele. - Jacquard mini-controale de design oferă aspect elegant pe scaun. - Tesatura elastica pentru o aplicare ușoară. - Banda elastica design oferă se potrivesc perfect și non-alunecare grip. - Disponibil in diferite culori pentru a se potrivi în orice interior. - Pot fi folosite la domiciliu, restaurante sau la evenimente speciale. - Complet lavabil la mașină.Dimensiunea cel Mai Potrivit Scaun: - Înălțime: 18-24v (40-60cm) Seat Lungime: 15-19 (38-48cm) Lățime Șezut: 15-19 (38-48cm) Seat grosime: 1.5-4 (4-10cm)

Avertizare

- Evitați utilizarea de înălbitor în timp ce de spălat. - Se spală cu apparels sau haine având culoare asemănătoare

Notă

1. În Manualul de Măsurare, o eroare de 1-4 cm este acceptabil. 2. Dacă doriți să modificați produs din cauza dimensiunea greșit, atunci vă rugăm să ne contactați. 3. Rapida si transport gratuit nu înseamnă că nu va trebui să plătească suplimentar personalizate. 4. Canapea sau acoperi dimensiune pentru diferite țări nu este același lucru.Vă rugăm să face cercetare propriu-zisă și le măsura cu precizie înainte de a cumpăra. 5. Pe distanțe lungi de călătorie s-ar putea face produsul pic îndoite sau creasy.Dar acest lucru nu va afecta calitatea și utilizarea produsului. 6. Noi nu oferim ambalaje de vânzare cu amănuntul de servicii.Dacă sunteți de cumpărare produs pentru scopuri comerciale sau să-l prezinte ca un cadou, vă rugăm să ia în considerare ambalaje la sfârșitul anului. 7. Deoarece utilizarea de diferite monitoare, imaginea nu s-ar putea reflecta culoarea reala a produsului.Cu toate acestea, putem garanta că stilul va fi la fel, așa cum se arată în imagine.În cazul în care, veți găsi nici o dificultate în timp ce utilizați site-ul nostru sau plasarea unei comenzi, vă rugăm să ne contactați.

Locale Reveni

1.Pentru cumparatori din statele UNITE ale americii, Canada, Australia, marea BRITANIE, Franța, Spania, Germania și Rusia, oferim 15 zile de retur local garantie pentru orice motive marcate cu "Retur Local" semn.De obicei, este nevoie de 48 de ore-96h pentru Luxury-boutique.ro sprijin pentru a revizui cerere de retur.Odată Luxury-boutique.ro confirma cerere de retur, va avea 10 de zile pentru a returna produsul.Disputa va fi închis odată Luxury-boutique.ro primește articol și a procesului de restituire. 2. Cu 15 Zile Fără Întrebări Politica de Returnare, cumpărătorul va fi responsabil pentru costurile de returnare. 3. Pentru a fi eligibil pentru un schimb, elementul trebuie să fie neutilizate, nedeteriorate condiție și în ambalajul original.

De transport maritim și de Rambursare

1. Ne trimite toate comenzile în termen de 5 zile, din cauza unor controale de securitate de Luxury-boutique.ro.La data de livrare poate fi prelungit din cauza sărbătorilor. 2. Produsul va fi livrat la tine în termen de 10 la 60 de zile.Pentru țările din care vom primi mai puține comenzi, timpul de livrare va fi de 120 zile. 3. Noi afirmăm că avem responsabilitatea de a fi responsabil pentru nici incorecte livrare și probleme de calitate în produsul. 4. Compania nu va fi responsabil pentru plata oricăror taxe vamale pentru țara de destinație. 5. Informațiile necesare, inclusiv adresa, codul poștal, numărul de telefon și numărul de mobil ar trebui să fie complete și corecte. 6. Pentru orice rus național de client, vă rugăm să furnizați numele dvs. complet pentru a finaliza livrarea de bunuri. 7. Pentru en-gros, dealeri, este recomandat să contactați-ne direct pentru mai bune preturi precum și reduceri de transport. 8. China Post Aer Înregistrat Mail este folosit pentru transportul de mărfuri în Statele Unite, Europa și alte părți ale lumii.De obicei, durează de la 15 la 45 de zile lucrătoare pentru a livra expedierea dvs. pentru tine.Dacă achiziționarea totală depășește 180 de dolari, EMS sau DHL va fi responsabil pentru livrarea produselor.Dacă aveți un transport preferat, vă rugăm să ne contactați și să ne anunțați.

Etichete: metal scaun de luat masa, scaun de acoperire pentru, scaune de catifea, elastic huse scaun de acoperire, maro scaun dormitor, scaun de acoperire, unic nunta pe plaja, scaun de sex, chesterfield, întinde acoperitoare scaun.


( 1 Rating )

Cantitate