Hot 2 Seturi / Lot Baccarat Impermeabil Buna Texas Hold ' em Poker Club din PVC din material Plastic de Poker Carte de Joc de Poker 2.48*3.46 inch Yernea

38.86lei


Hot 2 Seturi / Lot Baccarat Impermeabil Buna Texas Hold ' em Poker Club din PVC din material Plastic de Poker Carte de Joc de Poker 2.48*3.46 inch Yernea

Caracteristică:

Inspirație: clubul de Poker.

Culoare: 2 culori ( Roșu/Albastru ).

Materialul corpului: Plastic, de siguranță pentru corpul uman.

Dimensiune: 2.48*3.46 inch(63*88mm).

Greutate: 155g.

Funcție: joc de Bord / Cadou.

Sfat: 54 bucăți în set 1 (Pentru Texas hold ' em poker), Netede, material Impermeabil, 0.32 mm grosime, de înaltă calitate set de carte.Din motive de măsurare, de fapt, un pic de eroare.Pentru că lumina motiv, există unele culori diferite în produse reale.Vă rugăm să înțelegeți, vă mulțumesc!Bucurați-vă de joc~.

Servicii:

Metoda de plata

Vom accepta ESCROW(alipay).Vă rugăm să faceți plata după achiziție.Vom aranja transport URGENT.

Transport Maritim Transport Maritim La Nivel Mondial.Cu excepția unor zonă de la distanță.Am doar nava a confirmat pentru adresa.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă, atunci când face plata.Dacă nu ați primit coletul tău în 30 de zile după efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați, Vom urmări de transport maritim și de a lua înapoi la tine ASAP!!!

Feedback-ul Ne bazăm pe Luxury-boutique.ro reputație și de satisfacție a clienților pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. și scorurile sunt extrem de importante pentru noi ca scoruri mai bune afectează nostru de căutare de plasament de pe Luxury-boutique.ro.

Contactați-ne timp de lucru: Beijing timp la 8:30-18:00 nu Vom lucra pe Chinezi de vacanță(duminică, Țară, Zi de Vacanță) Dacă trimiteți e-mailuri de la noi, în orele noastre de lucru va fi reluat în termen de 24 de ore.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul, vă rugăm să contactați-mă și nu ne dau negativ naturale sau feedback-ul, vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi o satisfiactory soluție.

Etichete: evd, card de plastic, caz de poker, pandantiv pokerstars, punte spaniolă, poker, cip de poker, suedeză psn card, card de plastic cod, aur pentru joc de pocher card.


( 1 Rating )

Cantitate