Dentare Grosime Manometre de precizie de la 0 la 10*0.1 mm Dentare Șubler Cu Ceas Măsurarea Grosimii Dentare Echipamente de Instrumente stomatologice

59.69lei


Descriere:

Vă rog să nu vă dor de ea, nu este în valoare de cumpărare

Această grosime este conceput pentru dentist profesionist pentru a măsura grosimea de instrumente dentare, scară precisă și precis de măsurare a face foarte practic.

Caracteristici:

Grad ridicat de citit -off precizie, asigură modelarea eficienței și material de economisire.

Ușor pentru a măsura, adaptarea măsurare de contact și rotirea ramei.

Cadranul de măsurare a grosimii, cu o precizie de 0,1 mm.

Intervalul de măsurare este de la 0 la 10 mm.

Realizat de materiale de înaltă calitate, suficient de rezistent.

Caietul de sarcini:

Tip: Instrument Dentar

Material: Metal

Domeniu de măsurare: 0-10mm

Precizie: 0,1 mm

Element Dimensiune: Ca spectacol cinematografic

Element Greutate: Aprox.142g

Pachetul De Conținut:

1 * Dial Grosime Ecartament

Plata

Puteți plăti prin Paypal,Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro card de debit, WebMoney și transfer bancar.

Transport

1. Va vom trimite produsul în termen de 7working zile după ce plata dvs. este finalizată.

2. vă rugăm să asigurați-vă că ați scris denumirea completă / adresă completă / corectă codul poștal și numărul de telefon., dacă aveți nevoie pentru a schimba informații de transport maritim,pls spune-ne cât mai curând posibil.

3. Dacă scopul mari sau colete în greutate suficient, vom alege UP-uri,e-EMS,EMS,DHL...

4. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.

5. dacă nu ați primit coletul,va rugam sa ne contactati pentru o parțială /rambursare completă după confirme problema reciproc,vă mulțumesc.

Restituire & Întoarce & Retrimite

1. Dacă nu există nici o problemă cu produsul nostru, vă rugăm să ne trimiteți pachetul și fotografie de produs la noi imediat, puteți solicita returnarea sau de restituire în termen de 7 zile de la primirea elemente.

2. vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți în primul rând, înainte de a reveni sau de deschidere, litigiul împotriva noastră.

Feedback-ul

1. Feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Putem lucra împreună pentru a rezolva orice probleme.

Etichete: watch winder, albire dentara, bratara harta lumii, mare de albire a dintilor, jw cuarț, digital caliper etriere, de sex masculin de albire a dintilor, laborator dentar etrier, bărbați ceas, mani albirea dintilor.


( 0 Rating )

Cantitate