HSABAT 3600mAh Baterie de Mare Capacitate Pentru UleFone Paris pentru UleFone Paris X transport gratuit

35.48lei


Descriere:

1. Tensiune: 3.8 V Încărcare limitată: 4.35 V.

2. Capacitate: 3600mAh .

3. Utilizați pentru UleFone Paris și UleFone Paris X

Testare Profesională

HSABAT fiecare celulă avea un strict control de calitate înainte de a merge afară,fără efect de memorie,72 ore de încercare de anduranță,temperatură ridicată statică,și de a activa celula internă element chimic,stabilitatea de încărcare și descărcare,în scopul de a se asigura că produsul este de bună calitate,astfel încât nu aveți nevoie pentru a cumpăra înapoi de activare,de încărcare poate fi utilizat imediat,100% Nou ciclu 0

Fiecare client are o șansă de a obține un frumos cadou gratuit

Transport

1.Va vom trimite bunurile în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată.Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.

2. Vă rugăm să asigurați-vă că ați completat toate detaliile ca persoană de contact pe deplin numele, adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

2. Informațiile de urmărire vor fi afișate 3-10 zile de la vânzător trimiterea elemente, puteți urmări coletul de pe acest site: www.17track.net/en, vom trimite toate bunurile cu on-line număr de urmărire.

3. Uneori, din cauza vremii sau de forță majoră factori transportul este lent, timpul de livrare se va prelungi.

4. Ca Brazilia vamale de eliberare este foarte lent, noi promitem că aceasta ajunge în 90 de zile, va rugam nu comandati daca nu poti accepta 3 luni timp de transport maritim.

De retur si Garantie

1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea comenzii.

2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și cumpărător ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii.Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

4. Pentru orice produs, vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post registrul e-mail atunci când vă întoarceți.

5. Dacă cumpărătorul de a primi elemente deteriorate, vă rugăm să ne spuneți în termen de 48 de ore pentru a oferi o dovadă de încredere, cum ar fi fotografii, video, vom rezolva cât mai curând posibil.

Feedback-ul

1. Mai devreme de confirmare va fi foarte apreciat.

2. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se ia doar 1 minut, 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de litigii sau de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva toate problemele.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Etichete: subțire de culoare corzi, tableta aoson piese, zealot s1 putere ic, zippy wallet black, subțire șterge ochelarii, subțire perete de beton, vr cutie full review, fermoar bluza mare, zkyzwx căpăstru sexy.


( 0 Rating )

Cantitate