2020 Nou Anime Japonez Demon Slayer e Coaplay 3D Imprimate Urechi de Pisică cu Fermoar Hanorac pentru Primavara Toamna Copii 100-170 Hanorace

68.52lei


2020 Nou Anime Japonez Demon Slayer e Coaplay 3D Imprimate Urechi de Pisică cu Fermoar Hanorac pentru Primavara Toamna Copii 100-170 Hanorace

Dimensiunea Diagramă

Cald prompt: 1).Este Asiatice tabel dimensiune și stil unisex, atât băieții, cât și fetele pot purta!! 2).Măsura reală hanorace Lungime, Piept, umeri...etc, compara cu dimensiunea de masă.

3).Vă rugăm să selectați dimensiunea produsului potrivit "Înălțimea și Greutatea Crosstab". 4).Vă rugăm să permiteți-1-3cm diferă datorită măsurare manual. 5).Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în poze, dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model.Vă mulțumesc!

1, este Aisa dimensiune , vă rugăm să nu-l aleagă ca un NE/EU/UK dimensiune ,este mai mică decât SUA/UE/marea BRITANIE dimensiune

2, culoarea poate fi un pic diferit, datorită efectului de lumină și bitcoin minier de setare.

3, vă Rugăm să Permiteți 1-3 cm de Eroare Pentru că de Măsurare Manual , MULȚUMESC!!

4, Dacă nu știți cum de a alege dimensiunea , vă rugăm să lăsați un mesaj despre infomations de înălțimea și greutatea dumneavoastră copii,va vom recomanda o dimensiune adecvată pentru tine.

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele și 5 stele de rating detaliată a comenzii.Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele , vă vom oferi DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.

2. Dacă te-au produs link-ul de pe SNS sau Facebook, va vom oferi un cadou sau DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.

3. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul .Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

4. Te rog un mesaj la noi, înainte de a vă pregăti să părăsească feedback-ul negativ sau de deschidere, orice litigiu pentru comanda .Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele.

Timp de preparare: avem nevoie de 2-7 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.Notă: Dacă alegeți o opțiune de transport gratuit, coletul va fi livrate direct acasă doar o dată sau o va trimite la oficiul poștal local, atunci ai nevoie să ia numărul de urmărire și ID-ul personal pentru a colecta elementele.Va vom informa imediat ce coletul a fost trimis afară.

Dacă alegeți exprima de transport maritim, vă rugăm să nu uitați să lăsați numărul dvs. de contact, acest lucru este necesar pentru a exprima de transport maritim Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achiziție de Shinside, puteți reveni sau a face schimb de obiecte în termen de 30 de zile de la data livrate.Cerere: 1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate. 2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original. 3. Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător .

Etichete: tricou slayer, anime masca urechi de pisică, demon slayer kimono, demon slayer pisica haine, Demon Slayer, drrsses copii, demon slayer hoody, demon slayer hoodi, demon slayer cosplays, hoody naruto.


( 1 Rating )

Cantitate