12pcs Cuie Cort din Plastic în aer liber Echipament de Camping Cort Peg Saltea Plaja Teren de Unghii Windproof de Plastic Fixat Cuie Gramada Ancore

13.28lei


Caracteristici : 1.Cuiere din Plastic pentru picnic pături, linoleum sau corturi. 12pcs - un accesoriu ideal pentru urs în aer liber, petreceri pe plajă!

2.Ușor, robust rezistent la apa cort știfturi.Fiecare unghie este de aproximativ 15cm/5,9 inch) în lungime.Aceste rugină-dovada de camping piloți sunt mare cort accesorii!Perfect de dimensiune și greutate pentru dvs. de călătorie și de drumeții sau pur și simplu de a le folosi ca masă sau curte piloți.

3.Nisipul sau cuie cort.Indiferent de motivul pentru care ai alege-le, aceste cort unghiile pot fi utilizate pentru plaja corturi, gazon decoratiuni, și cuie cort.

4.Fiecare coloană are o ancora care te ajută să repari ceea ce ai nevoie pe teren.Perfect în aer liber pariu pentru decor de Crăciun sau de vacanță decorare.

5.Cort de unghii este sigur galben, asigurându-se că fiecare unghie este vizibil și nu este ușor de pierdut.

Lista:

12*Cort de unghii

Etichete: șurub de ancorare la sol, fiamma trepied, tabără în aer liber cort, naturehike cuie cort, drumeții accesorii copii, pânză peg, accesoriu tabără, pliabil camping accesorii, kemping capac simplu, cuie cort u.


( 3 Rating )

Cantitate