HIQILI 3OZ Esential de Lavanda Uleiuri 100ML Difuzor de Aroma de Ulei de Ienupăr, Salvie, Busuioc Ace de Chiparos, Piper Catel de Citronella

43.71lei


* Ulei Esential de vanilie Pură de vanilie ulei de lupte inflamație, funcționează ca un antidepresiv și conține un nivel ridicat de antioxidanti. * Cuișoare Ulei Esențial Promovează sănătatea cardiovasculară, sănătate orală, sănătatea sistemului imunitar. * Ulei Esențial de Bergamot Piele de purificare, de sprijin emoțional. * Ulei Esential de Patchouli Ajuta la atenuarea tensiunii nervoase sau vă faceți griji și calma mintea în timpul reflecție personală sau de meditație. * Smirnă Ulei Esențial Ajută la purifică și curăță pielea. * Ulei Esential de trandafir Promovează sănătatea pielii/tenului, echilibru emoțional. * Ulei Esential de lamaie Pentru cresterea energiei, digestiv și respirator sprijin, de curățare. * Ulei Esențial de Grapefruit Curățare, sanatatea pielii, vigilență. * Ulei Esential de scortisoara Suportă funcția metabolice, sănătate orală, curățare. * Ulei Esențial de Salvie Clary Susține echilibrul hormonal sanatos, tensiune, emoții. * Citronella Ulei Esențial de Sprijin un sistem respirator sănătos și, de asemenea, de ajutor în relaxare. * Ulei Esențial de Vetiver Calm și împământare. * EucaliptUlei esențial Aduce optimism și de concentrare, elibereaza de stres și tristețe, și poartă o puternică camphoraceous aroma.Despre Produsul Nostru:

*100% Pur 100ml Esențiale uleiuri de Aromoterapie

*Nici un Aditiv, Nici de Umplutură, doar Ulei Esențial pur.Angajamentul ferm la cele mai înalte produse de calitate

*Perfect Uleiuri Esențiale stabilite pentru uleiuri de Aromoterapie,Ulei pentru difuzoare,Umidificator uleiuri,Ulei de Arzatoare,Spa și Purificator de Aer

*Fiecare ulei esential vine cu 10ml amber brown sticle.Acest lucru va menține uleiuri proaspete și de a ajuta împotriva luminii degradare

*Minunat uleiuri Esențiale set cadou opțiune,care este de moda suficient și ar fi minunat să-l trimită la familia sau prietenii

Beneficiile de difuzare a uleiurilor esențiale:

1.Curăță aerul de praf și bacterii

2.Deschide airways

3.Afectează starea de spirit

4.Absorbită cu ușurință de către organism

Pachetul inclus:

1 x Sticla de 100ML Ulei Esențial

Acceptă sănătos respirație, piele, curățare. * Ulei Esențial de mentă Stimulează concentrarea și gândirea clară, ameliorează oboseala, si are o puternica aroma de menta.Minunat pentru digestiv/funcția respiratorie, energie, răcire. * Arbore de ceai Ulei Esențial Promovează puterea mentală și calm, elibereaza de stres, și poartă un cald și picant.Curățare, funcția imunitar sanatos, tenul. * Ulei Esențial de busuioc vigilență Mentală; sprijină dureri musculare/articulare, menstruație. * Ulei Esențial de iasomie Piele de sănătate, starea de spirit echilibrat. * Ylang ylang Ulei Esențial Promoveaza o piele sanatoasa si parul, calmant. * Ulei Esential de Lemongrass Dă calm și claritate, ameliorează oboseala și confuzia, și poartă o puternică lamaie-ca aroma. * Tămâie Ulei Esențial Sprijină sănătatea sănătatea celulară, pielea, emoții. * Ulei Esențial de portocale Promovează optimismul și pace, elibereaza de furie și depresie, și poartă un proaspăt, dulce, coaja de portocala, aroma.Echilibrul emoțional, starea generala de sanatate, de curățare/purificare, antioxidanti.

* Ulei Esential de lavanda ulei Universal.Calmant, sănătatea pielii și de recuperare, aromă.Ajută funcțiile cognitive și vigilență, amelioreaza anxietatea si depresia, si are o aroma floral. * Lemn de cedru Ulei Esențial Îmbunătățește tenul și, de asemenea, hidrateaza metabolismul. * Ulei Esential de rozmarin Promoveaza o digestie sanatoasa, funcția respiratorie, sănătos parul/scalpul. * Ulei Esential de cimbru Curățare, purificare, funcția imunitar sanatos. * Uleiuri Esentiale de Piper negru Promovează sănătatea pielii/tenului, echilibru emoțional. * Ulei Esențial de Cajeput Ajută la promovarea claritate mentală și scuti oboseală. * Ulei Esențial de camfor Stimulează activitatea sistemului circulator, metabolism, digestie, secreție și excreție. * Chiparos Ulei Esențial Ajută la promovarea de încredere, de stabilitate, de reînnoire.Ajută scuti de durere, pierdere, furie. * Ulei Esential de fenicul Promoveaza o digestie sanatoasa,Calmant și liniștitor. Ulei Esențial de mușcată * Ajută la promovarea de securitate, intimitate.Ajuta la ameliorarea anxietate, depresie, stare de dezechilibru, de stres. * Ulei Esențial de ghimbir digestie Sanatoasa, susține mușchii și articulațiile, ten, insecte. * Boabe de ienupăr Ulei Esențial Ajută la promovarea metabolismului, ameliorarea worriness, melancolie, frică. * Ace de pin Ulei Esential Antibacterian, analgezic, diuretic, energizant, antiseptic. * Ulei Esențial de mandarine Curatare, sistem imunitar sanatos. * Ulei Esențial de mușețel Ajută la promovarea calm, relaxare.Ajută scuti de furie, anxietate, depresie, frica, iritabilitate, singurătate, PMS și de stres. * Lemn de santal Ulei Esențial sanatatea Pielii, calmant, împământare.

Cum Cel Mai Bine Să Utilizați Aceste Uleiuri:

Există multe, multe moduri de a folosi nostru de Uleiuri Esențiale, aici sunt doar câteva...

Arzătoare cu combustibil lichid - Una dintre cele mai populare moduri este de a le utiliza cu un arzător de ulei.Adăugarea de câteva picături de ulei arzător va crea o durată frumoase aroma, puteți amesteca, de asemenea, uleiuri pentru a crea propriul miros.

Baie cu Adăugarea de câteva picături de uleiuri noastre de la baie creează un ceresc, natural și aroma pură, și este dovedit a fi un mod foarte eficient de a obține cele mai multe noastră de uleiuri esențiale.

Etichete: ulei de nucă de, ulei esential difuzor umidificator, crin din vale ulei, ulei esential hiqili, puternic ulei esential de lavanda, salvie albă, melao fata, aroma difuze, laikou ulei de lavanda, beneficii ulei de cocos.


( 1 Rating )

Cantitate