Saidmhamad Pur Dragă Cristale Grele Rochii de Bal Mâneci Lungi Rochie de Mireasa Rochie de Mireasa vestido de noiva

506.90lei


Bine ati venit ro Srui Sker Magazin

Culoare

Dimensiune

Reveni și Politica de Returnare

1.Ai 5 zile pentru a decide dacă elementele sunt potrivite pentru tine după ce le-a primit.

2.Puteți returna sau schimba orice nepurtate,nespălate,nealterate,nedeteriorate elemente în ambalajul original, inclusiv ordinul Nr.

3.Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător.

4.În scopul de a slove problema cât mai curând posibil,vă rugăm să ne contactați în primul rând și spune-ne întoarcerea sezon.

5.După ce am primit returnarea coletului informații și de urmărire Nr.va vom returna banii în contul dvs. în termen de 3-10 zile lucrătoare.

6.Ne pare rău despre asta, dacă ai primit element care nu este de fapt ceea ce ai comandat sau nu la fel ca imagini arată sau descriere scrie pe paginile web.

7.Toate rochiile sunt copii de la pagini web,nu exact aceeași absolut.dar vom încerca noastre cele mai bune pentru a face rochia aproape de poze.deci, vă rugăm să cumpere rațional.deși este ieftin.

Procesul De Producție

Etichete: cristal rochie chiar, rochie wed, negru serene hill, wed rochie 2020, african dashiki maxi rochie, margele rochie de bal rochii de nunta, ballgown rochie, unduiri rochie de mireasa, bling crystall rochie de mireasa, gala rochie de bal rochie.


( 1 Rating )

Cantitate